Superdry - Preferred Retail Partner

Superdry is een Engels kledingmerk dat zich heeft laten inspireren door de stad Tokyo. Het merk Superdry combineert de ontwerpen van Japanse graphics met vintage Americana stijl en authentiek Brits kleermakerswerk. Dit resulteert in kwalitatief hoogwaardige producten met felle grafische opdrukken, unieke stedelijke kleding met ongelofelijke branding en ongekende details.

Het merk is opgericht in 2003 nadat de oprichters een bezoek brachten aan de Japanse hoofdstad Tokyo. Al een jaar later opende de eerste Superdry winkel in Covent Garden Londen. Echte naamsbekendheid kreeg het merk pas nadat David Beckham in 2007 werd gespot in een Superdry Brad Leather Jacket. In 2010 ging het bedrijf naar de London Stock Exchange waardoor het voor iedereen mogelijk werd om aandelen te kopen en het een nog grotere groei door kon maken. Sinds 2003 heeft Superdry gemiddeld 15 winkels per jaar geopend met als stokpaardje de Superdry World Flagship winkel in de Londens Regent Street. Naast deze 150 eigen winkels ligt het merk ook in honderden andere winkels en word het verkocht in meer dan 90 landen in Europa, Azië, Australië en Amerika.

Superdry richt zich op een doelgroep die op zoek is naar hippe spullen van goede kwaliteit, die op een eigenzinnige manier ontworpen is. Inmiddels wordt het merk in vele landen verkocht en heeft Superdry fans over de hele wereld. Er zijn ook steeds meer beroemdheden die het merk dragen. Naast David Beckham zijn dat o.a. Lauren Conrad, Jennifer Love Hewitt, Zac Efron en Helena Christensen. Superdry is in nog geen 10 jaar uitgegroeid tot een wereld merk met een grote verscheidenheid aan fans.

Voor meer informatie over het merk: www.orange-icons.com. Voor meer informatie over de collectie klik hier.