Sundek

Sundek Swimwear is het originele Surfwear merk, opgericht in 1958 langs de kust van San Francisco in Californië. Sundek begon met boardshorts om te voldoen aan de eisen van de vroege surfersgemeenschap.

Met het originele DNA in het achterhoofd en altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, voegt Sundek de passie voor avontuur en experimenteren van de surfersgemeenschap samen met stilistisch gevoel; op deze manier ontwikkelde Sundek zich tot een trendsettend merk.
De technische kwaliteiten die Sundek zo populair maakten bij surfers in de jaren 60 en 70, zijn naadloos omgezet in stijlvolle badkleding.

Door de jaren heen was Sundek een inaugurele sponsor van de oosterse surfvereniging en bouwde het merk een sterrenteam van surfers.

In het begin van 1970, werden de klassieke regenboogboardshorts van Sundek geïntroduceerd waarmee de surfersgemeenschap uitblonk en zo een mode icoon werden. Sundek is beschikbaar in de meest exclusieve shops, warenhuizen, en monobrand stores over de hele wereld.