WIN Superdry outfit t.w.v. €750!

3 September, 2013 11:17

SuperdryStore launch Almere
Celebrate the opening and win a €750 Superdry outfit.
Na Amsterdam, Rotterdam en Breda was het nu de beurt aan Almere om de nieuwste Superdry Brandstore te openen. De 150m2 winkel is gelegen in hartje Almere-Stad en heeft eind augustus haar deuren voor de Superdry-fans geopend. De 8ste brandstore van het Engelse Superdry in Nederland is ingericht volgens het nieuwste winkelconcept; een mix van materialen in een rauwe industriële uitwerking. Daarnaast is de winkel voorzien van een special vintage corner.

Let’s celebrate the opening..! Kom op 6,7 of 8 september naar de winkel, vul het deelnemingsformulier in en ontvang een Superdry cadeau. Daarbij maak je automatisch kans op een complete Superdry outfit t.w.v. €750!* Op maandag 10 september ontvangt de winnaar per e-mail bericht.

SuperdryStore Almere : Citadel 12, Citymall Almere.


* Voorwaarden en reglement: gratis spel, zonder koopverplichting, voor iedereen vanaf 18 jaar behalve het personeel van Supergroup Europa (familieleden inbegrepen). * Het deelnemingsformulier is gratis beschikbaar moet op vrijdag 6/09, zaterdag 7/09 of zondag 9/09 tot 18.30 in de SuperdryStore in Almere worden ingeleverd. Één deelnemingsformulier per persoon. Elke deelnemer die het ingevulde deelnemingsformulier inlevert bij de SuperdryStore in Almere ontvangt een cadeau (zolang de voorraad strekt). Daarbij maak deze deelnemer automatisch kans op een complete Superdry outfit t.w.v. €750. Op maandag 10 september ontvangt de winnaar per email bericht.


< Vorig nieuwsbericht Volgend nieuwsbericht >