The Woolrich John Rich & Bros Aged to perfection capsule

24 Juli, 2013 10:32

Woolrich John Rich & Bros presenteert "Aged to Perfection". Het Limited Edition-project is gebaseerd op een nieuwe manier van denken over het product, de klassieke Made in Noord-Amerika (USA en Canada) Woolrich Arctic Parka.
Producten zijn 'nieuw' voor een zeer kort moment wanneer ze voor het eerst uit de verpakking komen, maar brengen het grootste deel van hun economische levensduur als 'gebruikte' producten door. Woolrich denkt aan een toekomst,  waarin producten niet alleen zijn gemaakt voor dat zeer korte moment als ze nieuw zijn, maar wanneer ze zijn verouderd tot perfectie.

Woolrich gelooft in continue vernieuwing, zonder de waarde van de geschiedenis, respect voor traditie, kwaliteit en liefde voor details uit het oog te verliezen. Elk parka van de Aged to perfection capsule is met de hand gespoten, met de hand gestikt en gewassen tot het effect van de "Verouderde perfectie" bereikt werd. De jas is vintage maar de eigentijdse twist is gehandhaafd. De hand gemaakte stiksels geven de jas een eigentijds randje, authentiek en stoer. De geborduurde hand gestikte US Flag weerspiegelt het verband tussen de Woolrich geschiedenis en de geschiedenis van de US garment geschiedenis.

De Woolrich Aged to Perfection capsule is, met een speciale presentatie, gepresenteerd als een wereldwijde globale exclusieve preview in de 14 oz winkels in Berlijn tijdens Bread and Butter. De Aged to Perfection capsule zal beschikbaar zijn voor de Herfst/Winter 2013 in de beste winkels wereld in zes kleuren (zwart, donker blauw, blauw, beige, legergroen, bruin).



< Vorig nieuwsbericht Volgend nieuwsbericht >