SuperdryStore Almere open now!

3 September, 2013 09:50

Superdry opent 8ste brandstore in Nederland
Na Amsterdam, Rotterdam en Breda is het nu de beurt aan Almere om de nieuwste Superdry Brandstore te openen. De 150m2 winkel is gelegen in hartje Almere-Stad en opende vorige week haar deuren voor de Superdry-fans. De 8ste brandstore van het Engelse Superdry in Nederland is ingericht volgens het nieuwste winkelconcept; een mix van materialen in een rauwe industriële uitwerking. Daarnaast is de winkel voorzien van een special vintage corner.

Superdry concept
Superdry blijft ook het AW13/14 seizoen trouw aan de American Vintage- en Japanse streetstyle. Het Engelse merk werd in 2003 opgericht door James Holder en Julian Dunkerton en vierde onlangs haar 10jarig bestaan in Londen, waar zij ook haar eerste mono-brandstore openden in 2004. Superdry brengt zowel collecties voor mannen als vrouwen met een typische vintage, verwassen look. Na tien jaar is Superdry all grown-up wat duidelijk te zien is deze winter. Van militair-geïnspireerde peacoats en gewatteerde jackets tot Navajo printed jeans, Superdry heeft alles binnen deze collectie om je garderobe een hele herfst/winter make-over te geven. Toekomstige klassiekers die jaren gedragen kunnen worden! De collecties bevatten naast onmisbare kwalitatieve basics altijd genoeg uitgesproken musthaves. Daarnaast blijft het merk ook op het gebied van accessoires niet achter; binnen de AW13/14 collectie is er voldoende keuze  uit stoere tassen, mutsen, handschoenen en schoenen.

 Superdry brandstores Nederland: Amsterdam, Haarlem, Breda, Rotterdam, ’s Hertogen Bosch, Hillegersberg, Maastricht.

De opening van de Superdry brandstore in Citymall Almere wordt op 6,7 en 8 september uitgebreid gevierd. Tijdens dit weekend maak je kans op een complete Superdry outfit t.w.v. €750. Houd deze website goed in de gaten. Volgende week maken we bekend hoe je mee kunt doen!

SUPERDRY
Citadel 12
1315 VK Almere
www.superdry.nl

 

 

 

 

< Vorig nieuwsbericht Volgend nieuwsbericht >