Storemanager - Superdry store ALMERE

7 Juli, 2020 13:57

Wil jij werken voor een kwaliteitsmerk met een unieke branding dat hard aan het groeien is en fans wereldwijd heeft? Dan zoeken wij jou!

Storemanager

Superdry Store Almere - 38u

Als Storemanager ben je eindverantwoordelijk voor de dagelijkse operationele zaken binnen onze brand store en het behalen van de doelstellingen op korte en lange termijn. Samen met je team zorg je voor een optimale service-ervaring voor onze klanten en een maximaal verkoopresultaat. Je bent een ware Superdry ambassadeur omdat je de lifestyle en het brandgevoel uitstraalt en als leider het goede voorbeeld toont. Daarbij creëer je een positieve sfeer binnen de store en jouw team.

Taken

  • Je motiveert, inspireert en coacht je team om zo commerciële resultaten positief te blijven beïnvloeden.
  • Je houdt een actieve analyse bij van de KPI’s met een resultaatgericht actieplan
  • Je selecteert (nieuwe) teamleden op brand DNA en draagt zorg voor talent ontwikkeling binnen je team.
  • Je servicegerichtheid zorgt voor een onvergetelijk bezoek voor al onze klanten

Functie-vereisten
Je hebt uitmuntende productkennis, minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring in de retail en klantvriendelijkheid en service staan hoog bij je in het vaandel.

Herken je jezelf in deze eigenschappen? Dan maken we graag kennis met je!
Solliciteer via de button!
Voldoe je niet aan het functie profiel maar zou je graag bij ons komen werken? Omdat we aan het groeien zijn, zoeken we regelmatig nieuw talent!

Portare
Portare heeft als agenturenbedrijf actuele, dynamische merken in haar portefeuille die ze in Nederland en België vertegenwoordigt. Onze merken hebben een krachtige oorsprong en historie, een duidelijk verhaal en zijn uniek op hun gebied. Portare presenteert een breed aanbod aan merken in diverse segmenten (heren, dames, kids), die elkaar versterken. Sinds jaren wordt er met succes gewerkt met de totaalcollecties van Woolrich, Baracuta, Sundek en Mey Story. Daarnaast voert Portare als master franchisenemer de retail formules van Woolrich, McGregor New York en Superdry.

Het merk Superdry maakt al jaren deel uit van Portare. De Portare Retail tak is met Superdry uitgegroeid tot 9 winkels in Nederland en 1 in België. Het merk is van Engelse komaf en heeft zich laten inspireren door de stad Tokyo. Superdry combineert de ontwerpen van Japanse graphics met vintage Americana stijl en authentiek Brits kleermakerswerk. Het resultaat is kwalitatief hoogwaardige producten met felle grafische opdrukken, unieke stedelijke kleding met ongelofelijke branding en ongekende details.

What do you want to do ?
New mail
< Vorig nieuwsbericht Volgend nieuwsbericht >