Assistent Storemanager - Superdry store ALMERE

15 April, 2021 17:26

Assistent Storemanager Superdry 38 uur

Als assistent store-manager ben je mede eindverantwoordelijk voor de dagelijkse operationele zaken binnen onze brand store en het behalen van de doelstellingen op korte en lange termijn. Samen met je team zorg je voor een optimale service-ervaring voor onze klanten en een maximaal verkoopresultaat. Je bent een ware Superdry ambassadeur omdat je de lifestyle en het brandgevoel uitstraalt en als leider het goede voorbeeld toont. Daarbij creëer je een positieve sfeer binnen de store en jouw team.

 

Taken

  • Je motiveert, inspireert en coacht je team om zo commerciële resultaten positief te blijven beïnvloeden.
  • Je houdt een actieve analyse bij van de KPI’s met een resultaatgericht actieplan
  • Je selecteert (nieuwe) teamleden op brand DNA en draagt zorg voor talent ontwikkeling binnen je team.
  • Je servicegerichtheid zorgt voor een onvergetelijk bezoek voor al onze klanten

Functie-vereisten
Je hebt uitmuntende productkennis, 3-5 jaar leidinggevende ervaring in de retail en klantvriendelijkheid en service staan hoog bij je in het vaandel.

Superdry & Portare
Portare heeft als agenturenbedrijf actuele, dynamische merken in haar portefeuille die ze in Nederland en België vertegenwoordigt. Onze merken hebben een krachtige oorsprong en historie, een duidelijk verhaal en zijn uniek op hun gebied. Portare presenteert een breed aanbod aan merken in diverse segmenten (heren, dames, kids), die elkaar versterken. Sinds jaren wordt er met succes gewerkt met de totaalcollecties van Woolrich, Baracuta, Sundek en Mey Story. Daarnaast voert Portare als master franchisenemer de retail formules van Woolrich, McGregor New York en Superdry.

Het merk Superdry maakt al jaren deel uit van Portare. De Portare Retail tak is met Superdry uitgegroeid tot 9 winkels in Nederland en 1 in België. Het merk is van Engelse komaf en heeft zich laten inspireren door de stad Tokyo. Superdry combineert de ontwerpen van Japanse graphics met vintage Americana stijl en authentiek Brits kleermakerswerk. Het resultaat is kwalitatief hoogwaardige producten met felle grafische opdrukken, unieke stedelijke kleding met ongelofelijke branding en ongekende details.

 

 

< Vorig nieuwsbericht Volgend nieuwsbericht >