Nieuws

Woolrich onderdeel van 1% for the Planet

Woolrich kondigt met trots aan onderdeel te zijn van 1% for the Planet met de lancering van de Woolrich Outdoor Foundation. Woolrich vindt het belangrijk iets te kunnen doen voor de mensen en de planeet die Woolrich hebben geïnspireerd en hen hebben geholpen bij het opbouwen van het label.
Daarom draagt Woolrich 1% van hun rechtstreekse verkoop aan consumenten bij om doeltreffende milieuprojecten te steunen.

New brand - Love Sundaily

Naast Ottod’Ame voegt Portare ook het cosy damesmerk Love Sundaily aan haar brand portfolio toe. Love Sundaily wordt het beste omschreven als comfortabel, zacht, cosy en elegant, maar vooral voor dagelijks gebruik. Love Sundaily is een kwalitatieve all-velour kledinglijn die vier jaar geleden is gecreëerd door twee creatieve dames in België.

New brand - Ottod'Ame

Naast de bekende merken van Portare voegen we het fashion damesmerk Ottod’Ame aan onze brand portfolio toe. Ottod’Ame werd in 2011 opgericht in Italië en opende een jaar later de eerste flagship store in Florence. Door de goede prijs-kwaliteitverhouding en volledige productie in Italië kan Ottod'Ame unieke en high quality producten bieden, naast andere luxe merken.

Merry Christmas and a Healthy New Year from Portare!

Beste relatie, Gedurende de feestdagen zullen we met aangepaste openingstijden werken en zal onze showroom en ons kantoor gesloten zijn van 28 december 2020 tot en met 3 januari 2021. Op donderdag 24 december zijn wij geopend tot 13 uur en vanaf maandag 4 Januari staan wij weer geheel tot uw beschikking om u te woord te staan. We danken u voor de fijne samenwerking en ondanks deze rare onwerkelijke tijden, willen wij namens ons hele team iedereen hele Fijne Feestdagen en alle goeds toewensen voor het Nieuwe Jaar in voorspoed en goede gezondheid! Vele groeten namens Het Portare team

New window @ Woolrich store Amsterdam

Check out the new window of our Woolrich store in Amsterdam! Looking for a winterproof outfit? Come visit us at the PC Hooftstraat 36 in Amsterdam!  

Fall 2020 collection available in McGregor store Breda

MCGREGOR NEW YORK

The Fall collection 2020 is now available in our store!

McGregor store Breda, Wilhelminastraat 4

Woolrich FW20 collection now available

Woolrich FW20 - Without Barriers Ontdek de nieuwe fall-winter collectie 2020 in onze Woolrich stores: Antwerpen - Amsterdam - Maastricht

Re-opening Woolrich Antwerpen en Superdry Waasland Shopping Center

Vanaf vandaag zijn onze Belgische winkels weer geopend! De winkels zijn volledig gevuld met frisse zomerse collecties en zowel het Superdry als het Woolrich team zijn blij u weer in de winkel te mogen ontvangen. 

Uiteraard staat de gezondheid en welzijn van onze klanten en personeel voorop, dus elke winkel heeft de juiste hygiëne- en voorzorgsmaatregelen genomen om jullie weer optimaal van dienst te kunnen zijn.

See you soon!
Superdry Store Waasland & Woolrich Antwerpen

Re-opening Woolrich store Maastricht


WOOLRICH MAASTRICHT IS BACK! Onze Woolrich store is vanaf vandaag weer geopend! Wij hebben niet stil gezeten en zijn klaar om jou te ontvangen, onze nieuwste collecties te laten zien, jou persoonlijk te adviseren en een praatje te maken, want dat hebben wij gemist! Met aangepaste openingstijden van 12.00 uur t/m 17.00 uur is onze Woolrich store in Maastricht van dinsdag t/m zaterdag geopend en blij jou met gepaste maatregelen weer te kunnen ontvangen! Uiteraard staat de gezondheid en welzijn van onze klanten en personeel voorop, dus elke winkel heeft de juiste hygiëne- en voorzorgsmaatregelen genomen om jullie weer optimaal van dienst te kunnen zijn: - 1.

Re-opening Woolrich store Amsterdam

WOOLRICH AMSTERDAM IS BACK! Onze Woolrich store is vanaf vandaag weer geopend! Wij hebben niet stil gezeten en zijn klaar om jou te ontvangen, onze nieuwste collecties te laten zien, jou persoonlijk te adviseren en een praatje te maken, want dat hebben wij gemist! Met aangepaste openingstijden van 12.00 uur t/m 17.00 uur is onze Woolrich store in Amsterdam van maandag t/m zondag geopend en blij jou met gepaste maatregelen weer te kunnen ontvangen vanaf vandaag 28 april! Uiteraard staat de gezondheid en welzijn van onze klanten en personeel voorop, dus elke winkel heeft de juiste hygiëne- en voorzorgsmaatregelen genomen om jullie weer optimaal van dienst te kunnen zijn: - 1.

Stay up to date with our Superdry Instagram page

Sinds vorige week zijn wij live met onze Superdry Instagram pagina volledig gericht op Private Shopping en trends. Wil je helemaal op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes vanuit jouw Superdry store? Volg ons dan en get inspired! @SuperdryStoreNL

Re-opening McGregor Store Breda

RE-OPENING MCGREGOR BREDA Onze McGregor store in Breda is vanaf vandaag weer geopend! Het McGregor team kijkt er naar uit om jou te ontvangen en onze nieuwste collecties te laten zien. Daarnaast geven we jou graag persoonlijk advies om jouw ideale zomeroutfit uit te zoeken! Met aangepaste openingstijden van 12.00 uur t/m 17.

Re-opening Superdry Stores Nederland

WE ARE BACK! Jouw favoriete Superdry Store is vanaf deze zaterdag weer geopend! Wij hebben niet stil gezeten en zijn klaar om jou te ontvangen, onze nieuwste collecties te laten zien, jou persoonlijk te adviseren en een praatje te maken, want dat hebben wij gemist! Met aangepaste openingstijden van 12.00 uur t/m 17.00 uur zijn al onze Nederlandse Superdry stores van maandag t/m zondag geopend en blij jou met gepaste maatregelen weer te kunnen ontvangen vanaf aanstaande zaterdag! Uiteraard staat de gezondheid en welzijn van onze klanten en personeel voorop, dus elke winkel heeft de juiste hygiëne- en voorzorgsmaatregelen genomen om jullie weer optimaal van dienst te kunnen zijn: - 1.

Stay home and stay safe!

Het Portare team wenst iedereen heel veel sterkte, alle goeds en vooral gezondheid toe! Niemand staat hierin allen; laten we dit samen doen! We staan te allen tijde ter uw beschikking via +31(0)161 - 419 000 of info@portare.nl

McGregor Breda - Corona update

Beste klant,  Vanwege de ontwikkelingen omtrent het Corona virus hebben we besloten om onze McGregor winkel tot nader bericht te moeten sluiten. De gezondheid en welzijn van onze klanten, medewerkers en leveranciers hebben onze prioriteit en dragen bij tot deze beslissing. We hopen en kijken ernaar uit om u spoedig weer te mogen verwelkomen en wensen u alle goeds en goede gezondheid toe; Blijf Gezond! Mocht u nog vragen hebben dan zijn we te aller tijde telefonisch en/of per mail bereikbaar om u van dienst te kunnen zijn! McGregor Breda Tel.

Woolrich stores Portare Retail - Corona update

Beste klant,  Vanwege de ontwikkelingen omtrent het Corona virus hebben we besloten om onze Woolrich winkels tot nader bericht te moeten sluiten. De gezondheid en welzijn van onze klanten, medewerkers en leveranciers hebben onze prioriteit en dragen bij tot deze beslissing. We hopen en kijken ernaar uit om u spoedig weer te mogen verwelkomen en wensen u alle goeds en goede gezondheid toe; Blijf Gezond! Mocht u nog vragen hebben dan zijn we te aller tijde telefonisch en/of per mail bereikbaar om u van dienst te kunnen zijn! Woolrich Amsterdam – Maastricht – Antwerpen - Roermond Tel.

Superdry stores Portare Retail - Corona update

Beste klant,  Vanwege de ontwikkelingen omtrent het Corona virus hebben we besloten om onze Superdry winkels tot nader bericht te moeten sluiten. De gezondheid en welzijn van onze klanten, medewerkers en leveranciers hebben onze prioriteit en dragen bij tot deze beslissing. We hopen en kijken ernaar uit om u spoedig weer te mogen verwelkomen en wensen u alle goeds en goede gezondheid toe; Blijf Gezond! Mocht u nog vragen hebben dan zijn we te aller tijde telefonisch en/of per mail bereikbaar om u van dienst te kunnen zijn! Superdry Almere - Arnhem - Breda - Eindhoven - Enschede - Groningen - Leiden - Maastricht - Tilburg Superdry Waasland Shopping Center (BE) Tel.

Aangepaste openingstijden Superdry store Waasland (BE)

Door de uitzonderlijke omstandigheden en de recent aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan zal onze Superdry store te Sint-Niklaas in het Waasland Shopping Center gesloten zijn op zaterdag 14, 21 en 28 maart. Superdry store Waasland is geopend tijdens de week van 10-20u om u van dienst te zijn. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: +32 3 808 12 83.

Aangepaste openingstijden Woolrich store Antwerpen (BE)

Door de uitzonderlijke omstandigheden en de recent aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan, zal onze Woolrich store te Antwerpen gesloten zijn op zaterdag 14, 21 en 28 maart. Woolrich store Antwerpen is geopend tijdens de week van 10-18u om u van dienst te kunnen zijn. U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer: +32 3 808 02 56.

New window Woolrich store Amsterdam

Heb jij de nieuwe etalage van onze Woolrich store in Amsterdam al gezien? Kom eens langs om een kijkje te nemen naar de nieuwe Spring/Summer 2020 collectie! Woolrich store Amsterdam: PC Hooftstraat 36