Aniven

ANIVEN is opgericht in 2019 in Marostica, Italië, en staat voor uitzonderlijke denim, made in Italy. Eigentijdse ontwerpen, een bijzondere twist en niet te vergeten een perfecte pasvorm zijn het DNA van het merk.

Het designteam laat zich inspireren door onder andere de kenmerkende look van de jaren '90 en vertaalt deze naar moderne maar comfortabele stijlen, draagbaar door de seizoenen heen. Een speciale focus ligt daarbij op uitmuntendheid en de hoogste kwaliteitsnormen.

ANIVEN leeft het label made in Italy voor de volle honderd procent na en stelt daarmee hoge eisen aan een duurzame, complete merkbenadering. Elke jeans wordt ontworpen, gesneden en genaaid in Italië, waardoor lange transportroutes vermeden worden en tegelijkertijd geprofiteerd kan worden van een onvergelijkbare know-how.

 ANIVEN gebruikt alleen de beste stoffen voor zijn collecties en werkt voor 90 procent met gewaardeerde Italiaanse fabrieken. Het zijn de mensen die een merk bouwen, dus ANIVEN zorgt ervoor dat iedereen die bij het proces betrokken is, van het begin tot het eindproduct, goed verzorgd wordt.